Vaasan Perussuomalaiset koolla: Kevätkokouksesta ehdokasiltaan

Vaasan Perussuomalaiset pitivät sääntömääräisen kevätkokouksensa sunnuntaina 23. toukokuuta Vaasan Keidas-seurakunnan tiloissa. Kevätkokouksessa vahvistettiin edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille edelliseltä vuodelta.

Kevätkokouksen jälkeen Vaasan Perussuomalaisilla oli ehdokasilta, jossa käytiin läpi tietysti kuntavaaleja ja toimintatapoja ja -muotoja kampanjan viimeisille viikoille.
Perussuomalaisilla on Vaasassa 66 kuntavaaliehdokasta ja kampanjan yleisilme on kaikilta osin positiivinen. Ehdokkaat ovat olleet yksittäin ja porukalla hyvin esillä niin katumainonnassa, somessa kuin lehtien ja esitteidenkin osalta.

Vaalikampanjan kuvioista kertoivat yhdistyksen vaalipäällikkö Lauri Karppi ja yhdistyksen puheenjohtaja Juha Rantala. Poliittisen tilannekatsauksen piti kansanedustaja Jukka Mäkynen.

Kevätkokoukseen osallistui aikaisempiin vuosiin verrattuna ennätysmäinen osanottajajoukko.


Vaasan Perussuomalaisten kevätkokous ja ehdokasilta kokosivat ilahduttavan suuren joukon aktiiveja Keidas-seurakunnan tiloihin. – Kuva: Juha Rantala

Kirjoitettu 4.6.2021

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa