Kulttuurien erot

Rapakon takana riehui muuan Omar Mir Seddique Mateen. 50 kuoli ja saman verran haavoittui. Maaliskuussa Brysselissä kuoli räjähdyksissä 11 ja loukkantui yli sata ihmistä. Ennen räjähdyksiä kuului laukauksia ja arabiankielisiä huutoja. Helmikuussa Vaasassa tapahtunut surmatyö paljastui olevan islamilaista häpeäväkivaltaa. Kiukutti, kun vaimo ei lukenut koraania eikä rukoillut. Vuodenvaihteessa oli Kölnissä noin tuhannen arabin tai pohjoisafrikkalaisen miehen tempaus, jossa sadat naiset joutuivat seksuaalisen ahdistelun, varkauksien ja raiskausten uhreiksi. Yli 1000 rikosilmoitusta. Marraskuussa 2015 Pariisissa kuoli terrori-iskuissa noin 130 ja loukkantui 350 ihmistä.
Mikä on yhteinen nimittäjä? Tietyt tiedostavat tahot joutuvat kerrasta toiseen toistamaan, että tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Ei niin yhtikäs mitään. Eikä sillä seuraavallakaan kerralla.

Mutta tiedätkö muslimienemmistöistä maata, jossa ei olisi käytössä muslimien sharia -lakia? Tai muslimienemmistöistä maata, missä on sallittua luopua islamin uskosta tai olla julkisesti homo? En minäkään. Orlandon iskun motiivihan syntyi siitä, kun ampuja oli nähnyt kahden miehen suutelevan ja siitä se ajatus sitten lähti. Kuten imaami Abbas Bahmanpour ajankohtaisessa kakkosessa kertoi, islamissa homoudesta seuraa kuolemantuomio. Eikä tässä ole kyse mistään extremisteistä eli ääritoimijoista, terroristeistä tai isiksestä, vaan tavallisten muslimivaltaisten maiden lakeja, kulttuuria ja käsityksiä. Käsityksiä, jotka ylittävät rajat huonon maahanmuuton mukana.

Perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti aina vastustaneet huonoa maahanmuuttoa, niin kuntatasolla kuin eduskunnassa. Maahanmuuton pitää tapahtua Suomen ja suomalaisen kulttuurin ehdoilla. Huonommista kulttuureista tulevat vaikutteet on torjuttava päättäväisesti. Onneksi meillä on vihdoin hallitus, joka tekee työtä tämän eteen.

Valitettavasti lainsäätäminen on hidasta puuhaa, eivätkä ne ehtineet pahimpaan turvapaikanhakukriisiin valmiiksi. Suunta on kuitenkin nyt parempaan, kiitos perussuomalaisten.

Lauri Karppi
kaupunginvaltuutettu,
Vaasan perussuomalaiset

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa