Tervajoella onnistunut toripäivä

Tervajoki_torilla2016

Vaasan Perussuomalaiset järjestivät pienessä joulukuisessa pikkupakkasessa onnistuneen toritapahtuman Tervajoella, joka on puolueen vankkaa tukialuetta. Teltalla myhäilevät Risto Suni, Seppo “Sede” Jussila, Mauri Ollila, Matti Anttonen ja Lauri Karppi. – Kuva: Juha Rantala

Vaasan Perussuomalaiset järjestivät joulukuisen toritapahtuman Tervajoella. Päivä oli pikkupakkasessakin onnistunut. Perussuomalaiset tarjoilivat teltallaan vierailleille grillimakkaran lisäksi hyvää seuraa ja totuudenmukaista luettavaa alueen ja Suomen tapahtumista.

Tervajoki oli viime kuntavaaleissa perussuomalaisille Vaasassa erinomainen alue, sillä puolue sai Tervajoelta huikean yli 30 prosentin kannatuksen. Samanlaista oli palaute nytkin. Perussuomalaisiin uskotaan ja luotetaan.

Perussuomalaiset olivat paikalla järeällä kalustolla, sillä toritapahtumissa heitä edustivat paikallisen Mauri Ollilan lisäksi Jukka Mäkynen, Matti Anttonen, Seppo “Sede” Jussila, Lauri Karppi, Risto Suni sekä piirin vaalipäällikkö ja Vaasan Perussuomalaiset-lehden päätoimittaja Juha Rantala.

Viime mainittu toimittikin paikalle uunituoreita, juuri painosta tulleita joulukuun Vaasan Perussuomalaiset-lehtiä.

Vaasan Perussuomalaiset järjestävät jatkossakin vähintäin kerran kuussa toritapahtumia Vaasan alueella. Ole kuulolla ja tervetuloa mukaan! -JR

Kirjoitettu 20.12.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa